Fotoutmaning Helgbilden 26 januari 2014

helgbilden_2014_01_26

Var med i fotoutmaningen genom att publicera ett inlägg på din blogg som innehåller en bild samt länk hit till Helgbilden. Länka sedan via inlinkz till ditt bidrag, klicka bara på den lilla blå knappen längst ner i detta inlägg och följ instruktionerna.

Utmaningen är öppen hela veckan och alla är välkomna att delta. Läs mer om Helgbilden här…

Jag har fyndat på slutrean i helgen, det blev bl a ny mössa och sjal till dottern!

 

12 reaktion på “Fotoutmaning Helgbilden 26 januari 2014

 1. Violen på Brandholmen

  Så söt hon är, Mia! En utsökt modell i alla tänkbara situationer!

  En helt annan sak. Nu blir det tyst på min blogg flera veckor framåt, reser till Indien på fredag och är borta i tre veckor! Men sedan hoppas jag få återkomma, kanske med en och annan bild i bagaget!
  Ha det bra!

 2. Pysselfarmor

  Din dotter kommer att vara ”vältränad”när hon blir fotomodell!

  Jodu lilla Nelly 4 kg tung, hittehund från Malaga (flygplatsen där) och äkta spansk gatukorsning där möjligen någon av föräldrarna är av Phalènesläktet, dvärgspaniel, och påminner Papillon som har öronen uppåt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *