Fotoutmaning Helgbilden 8 december 2013

helgbilden_8_dec_2013

Var med i fotoutmaningen genom att publicera ett inlägg på din blogg som innehåller en bild samt länk hit till Helgbilden. Länka sedan via inlinkz till ditt bidrag, klicka bara på den lilla blå knappen längst ner i detta inlägg och följ instruktionerna.

Utmaningen är öppen hela veckan och alla är välkomna att delta. Läs mer om Helgbilden här…

Idag har jag varit hundvakt åt lilla Todd på bilden. Han är 8 veckor gammal och har ett ganska häftigt humör. Ingen av mina egna valpar har någonsin varit så kaxig. Mer om Todd en annan gång. Hoppas att ni haft en fin 2:a advent och får en fin vecka, ska försöka få till en tävling i Helgbilden till nästa helg.

20 reaktion på “Fotoutmaning Helgbilden 8 december 2013

  1. Lotta

    Men vilken goding och man ser verkligen att han har bus i blicken, vad är det för ras? Våran 14 månaders Berner låg väldigt risigt till igår när hon stulit 2!!!! högar med hemgjort knäckebröd som jag skulle ha till gåbort present på kvällen…. Spännande med tävling nästa gång.
    Kram Lotta

  2. KajsaLisa

    Söt valp. Tyvärr misslyckades jag med mitt lilla helgprojekt att starta inlägget i trissen och fortsätta här, eftersom jag inte fick till temat. Nu får jag dumpa allt hos dig istället så många helgbilder blir det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *