Fotoutmaning Helgbilden 17 november 2013

helgbilden_17_november_2013

Var med i fotoutmaningen genom att publicera ett inlägg på din blogg som innehåller en bild samt länk hit till Helgbilden. Länka sedan via inlinkz till ditt bidrag, klicka bara på den lilla blå knappen längst ner i detta inlägg och följ instruktionerna.

Utmaningen är öppen hela veckan och alla är välkomna att delta. Läs mer om Helgbilden här…

Själv har jag suttit och tittat när dottern tränat karate både lördag och söndag. Självklart var kameran med och självklart kommer jag att lägga upp fler bilder om ett par dagar. Ha en fin vecka!

15 reaktion på “Fotoutmaning Helgbilden 17 november 2013

 1. susannesblogg

  Tror inte att jag har sätt fotot på dig tidigare! Alltid kul att se ett ansikte annars brukar jag som läsare skapa mig en egen bild av bloggaren precis som jag gör när jag läser böcker.

 2. Mias Mix

  Karate kan vara ganska fascinerande att titta på. Min ex-svåger tävlade mycket i det. Ska bli kul att se dina bilder från dotterns träning!

 3. Anitas Blogg - Malta

  Roligt att din dotter har funnit sitt intresse. Duktig verkar hon vara också. Ska bli roligt att se fler bilder från träningen som en stolt mamma och duktig fotograf förevigat med kameran ;-)

 4. Margareth

  Tack för kommentar på min blogg. Roligt att du tyckte om min suddiga bild om höstens sista andetag…:) Din bild är också väldigt väl komponerade . Kul ide att ha denna bildblogg. Ha en fin fortsatt vecka. Margareth

 5. Annette

  Positiva och glada bilder i den mörkaste månaden på året, november… När jag fick kommentaren från dig tänkte jag på texten av Tom Waits: November has tied me
  to an old dead tree, get word to April to rescue me. Litet så är det väl, just i november. Bara snön kommer och det blir mindre fuktig luft och krispiga, stjärnklara kvällar någon gång i december, då blir allt så mycket enklare :)

 6. llhertz

  Är en lite frånvarande bloggare men helgbilden missar jag ogärna – även om jag är sent ut i spåret och slår ihop den med andra teman dessutom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *