Veckans fototriss

2013_november_17

Har haft problem med både sjukdom och datorn i veckan och har därför varit ovanligt frånvarande. Nu är i alla fall både jag och datorn i bättre form och jag är back in business :) peppar peppar ta i trä…

Vill säga att jag är mycket stolt över att ha gått till final med förra helgens Arjeplogs-triss, sånt är kul och ger mer inspiration att fotografera. Stort tack för det och tack för alla snälla kommentarer! I veckan vill Helena se cirklar i Fototrissen. Jag helgarderar mig med bilderna ovan som innehåller alla möjliga färger och former :)

Om en stund kör Helgbilden igång, ingen tävling eller speciellt tema i veckan men hoppas ni vill vara med i fotoutmaningen ändå, välkomna att länka efter kl. 18.

10 reaktion på “Veckans fototriss

 1. KajsaLisa

  Det finns säkert cirklar i dom, men tittar på helheten och du fick till spännande bilder med aktion, personlighet och färg. Det är liv i dom.

 2. Mias Mix

  Stort grattis till finalplatsen! Är inte ett dugg förvånad med tanke på dina bilder!
  Härligt att du och datorn börjar kurera er lite :) Underbart glada bilder på Mia och alla mönster :)

 3. Jah Hollis

  Det var ju skönt att både du och datorn mår bättre. Fina bilder till cirkeltrissen blev det med. Jag skulle gärna vara med i din fotoutmaning, men tiden räcker inte till. Jag har dessutom börjat med Instagram (sedan i somras) och det är ta mig tusan närmast ett heltidsarbete om man vill hänga med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *