Fotoutmaning Helgbilden 10 november 2013 – Tävling!

helgbilden_2013_november_10

Dags för tävling i Helgbilden och den här gången är det belysningsdesign.se som står för vinsten. Som vanligt är det ett presentkort på 500 kr som lottas ut bland deltagarna men reglerna är enklare än tidigare, du behöver inte göra någon speciell länkning till sponsoren för att delta i tävlingen, bara lägga upp en bild på din blogg och som vanligt länka tillbaka hit till själva fotoutmaningen. Den här helgen kör vi även ett fototema: LJUS 

Delta med din bild genom att länka via inlinkz till ditt bidrag. Klicka bara på den lilla blå knappen längst ner i detta inlägg och följ instruktionerna. Tävlingsdelen avslutas onsdag den 13/11 kl. 20. Därefter dras en vinnare slumpmässigt och presenteras här på bloggen under torsdagen.

Utmaningen är öppen hela veckan och alla är välkomna att delta. Läs mer om helgbilden här…

logo_belysningsdesign

9 reaktion på “Fotoutmaning Helgbilden 10 november 2013 – Tävling!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *