Fotoutmaning Helgbilden 25 augusti 2013

Helgbild_25_augusti_2013

Var med i fotoutmaningen genom att länka via inlinkz till ditt bidrag. Klicka bara på den lilla blå knappen längst ner i detta inlägg och följ instruktionerna. Glöm inte att länka hit i ditt eget inlägg också. Utmaningen är öppen hela veckan och alla är välkomna att delta. Läs mer om helgbilden här…

10 reaktion på “Fotoutmaning Helgbilden 25 augusti 2013

  1. Skogstrollet

    Problem med min länk? Roligt att du kunde fixa det!!!
    Såg du varit inne och kommenterat att barnbarnen varit hos oss i helgen. Visserligen var det mycket trevligt men till ”helgbilder” hade jag valt inslaget om repslagning och notdragning (det förra).. Men, förresten helgbilder som helgbilder… vi hade i alla fall tur med vädret!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *