Fotoutmaning Helgbilden 20 jan 2013

Var med i fotoutmaningen genom att länka via Inlinkz till ditt bidrag. Klicka bara på den lilla blå knappen längst ner i detta inlägg och följ instruktionerna. Glöm inte att länka hit i ditt eget inlägg också. Utmaningen är öppen hela veckan och alla är välkomna att delta. Läs mer om Helgbilden här…

 


5 reaktion på “Fotoutmaning Helgbilden 20 jan 2013

  1. Margareta

    Det var så vackert tidigare i veckan men i och med att temperaturen höjdes så försvann snabbt det vita från träden – en vacker bild som påminner om det vi har runt omkring oss när vi (jag) inte vill gå ut och fota eftersom det oftast är för kallt. =)

  2. Susanne

    Lägger min länk här eftersom det inte går att lägga någon annanstans. Ha en toppenbra vecka och Tack för att du delar med dig av den fantastiska bilden!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *