Fotoutmaning Helgbilden 22/7 2012

Var med i fotoutmaningen genom att länka i kommentarsfältet till ditt bidrag. Glöm inte att länka hit i ditt inlägg också. Utmaningen är öppen hela veckan och alla är välkomna att delta. Läs mer om Helgbilden här…

Länkar till bidragen:

SoF

Eva Trillian

Beate

Gärdsmygen

Bildgatan

Kerstins foto

Ilhertz

Mona

Vädret här i Arjeplog är helt snurrigt. Det växlar mellan sol – ösregn – storm – vindstilla och fort går det när det svänger. Ingen ordning alls. Ni ser ju på bilderna nedan vilken oordning det är på himlen:

 

9 reaktion på “Fotoutmaning Helgbilden 22/7 2012

  1. Beate

    Inte så olik här kan jag säga. På den sista bilden ser det ut som om det är ”bara” vår i Arjeplog och inte sommar. Så skirt grönt det är. Nu ska jag genast länka om mitt redan upplagda bidrag till det här inlägget.

  2. Mona

    Kan tala om att det var likadant när jag var i Dalsland. Men hellre ombytligt väder än heldagsregn och gråtrist himmel. Jag visar några bilder från gårdagens medeltidsäventyr.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *