Fotoutmaning Helgbilden 15/7 2012

Var med i fotoutmaningen genom att länka i kommentarsfältet till ditt bidrag. Glöm inte att länka hit i ditt inlägg också. Utmaningen är öppen hela veckan och alla är välkomna att delta. Läs mer om Helgbilden här…

Länkar till bidragen:

Eva Trillian

Gärdsmygen

Pionen

SoF

Ilhertz

Beate

Mona

Laila

Bildgatan

Själv har jag inte fotograferat i helgen eftersom jag varit sjuk. Men jag har en bild som jag tog för några helger sedan på en jordhög som ligger på vår gård. Fast egentligen är det ingen jordhög, det är ett monster som sitter och väntar på att sätta tänderna i någon som går för nära, visst ser ni honom?

Tog hjälp av photoshop för att få honom att framträda för er som inte ser:

 

 

12 reaktion på “Fotoutmaning Helgbilden 15/7 2012

  1. Beate

    Japp, monstret har ett väldigt Harry Potter likt utseende. Ja alltså det ser inte ut som Harry utan olika träd och monster i serien. Å det där gröna ögat är väldigt skräckinjgande tycker jag. Dags att jämna monstret med marken kanske;-)

  2. Mona

    Tog ett tag innan jag hittade honom, men nu ser jag hur han ligger där och lurar. Hoppas du kryat på dig. Här kommer mina helgbilder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *