Ändrade dag och inriktning för fotoutmaningen

Jag upptäckte att det redan fanns en regelbunden färgutmaning (kolla in den här) så jag ändrade dag och inriktning.

Läs i förra inlägget om ni är vill veta mer om helgbilden, den startar söndag kl. 18 och alla är välkomna att vara med. Mobilkamera eller systemkamera spelar ingen roll.

2 reaktion på “Ändrade dag och inriktning för fotoutmaningen

  1. Bildgatan

    Hahaha -jag tror att jag väntar till söndag innan jag ändrar min länkning- namnet alltså.

    Det där med färger har jag sett för länge sedan, men tror att det hette fredagsfärger de gånger jag var med. Det fanns ett tema tidigare som hette Med helgen i fokus -lördagsfoto eller något sådant men det är nedlagt. Oavsett så ska jag försöka vara med när jag har möjlighet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *