Om Fotoutmaningen Helgbilden

logga_helgbilden_2014_05_4

Alla som gillar att fotografera är välkomna att delta i utmaningen, prestigelöst och roligt är ledorden för helgbilden!

Berätta något om din helg med hjälp av en eller flera bilder. Vad har du gjort, sett, drömt om, tänkt. Det är alltså inget speciellt tema utan du själv som väljer en enstaka händelse eller mer, det är fri tolkning som gäller så låt fantasin flöda.

Delta med en eller flera bilder, varför inte ett kollage eller montage. Det är förstås roligast med nya bilder, men du kan även använda arkivbilder för att beskriva något. Du kan givetvis också välja själv om du berättar något med ord eller väljer att vara ordlös.

Bilden ska vara tagen av dig och det spelar ingen roll om du använder mobilkamera eller systemkamera.

Lägg upp bilden på din blogg.

Varje söndag kl. 18.00 publiceras ett inlägg med aktuell utmaning. Där länkar du till ditt bidrag via InLinz, klicka bara på den blå knappen längst ner i inlägget och följ instruktionerna!

Du behöver inte posta ditt bidrag redan söndag, utmaningen står öppen hela veckan tills det är dags för nästa helgbild. Låt kameran gå varm!

Glöm inte att länka i ditt bidrag hit till den aktuella utmaningen!

Loggor:

 

7 reaktion på “Om Fotoutmaningen Helgbilden

  1. Beate

    Kul Marit!
    Vilken (o-)tur att jag just idag lyckades med en rolig kombo till förra lördagens tema. Att bilderna sedan blev taggiga gör mig vansinnig. Gjorde precis som vanligt och i PS är de knivskarpa. Det är väl tanken som räknas antar jag;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *