Tisdagstema: Minnesvärd

Jag hade en minnesvärd upplevelse tidigare  i veckan när Mia tog hål i öronen. Hon har länge velat ta hål men inte vågat, när hon väl tog beslutet att göra det var hon fruktansvärt nervös. Omedelbart efteråt började tokgråta eftersom det gjorde så ont.

Tack och lov gjordes båda hålen samtidigt, annars hade hon aldrig tagit det andra örat…

Tisdagstemat är ”Minnesvärd”, gå in där för att se andra tolkningar.

9 reaktion på “Tisdagstema: Minnesvärd

 1. Beate

  Vill man vara fin får man lida pin. Så är det bara. Men nu är det gjort en gång för alla och det lilla örhänget är riktigt vackert.
  Du kanske klarar dig från att bekosta en smärtsam tatuering åt Mia senare… Åt andra sidan är ju minnet kort, speciellt hos barn;-)

 2. Ingegerd

  Hål i öronen är stort! Det har jag alltid gillat för min del! Nu har även Malva fått hål i öronen, men Helena och Malva väljer örhängen med stor omsorg. Det är bara titan som gäller!
  Visst är hon fin, lilla Mia!

 3. Annika

  ååh, jag kan än känna hur ont det gjorde när jag gjorde mina första hål i öronen i 8 års åldern…DUKTIG Mia, och fint blev det!

 4. Pysselfarmor

  Nä huvvaligen ingen sådan make-over för mig int’ ;-)) Vill inte ha någon tatuering, men tyckte det var litet läskig och fascinerande skyltning de gjort. Undrar om någon våga gå in där ;-))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *