Earth Hour

I kväll är det dags igen för miljontals människor att visa sitt engagemang genom att släcka ljuset under en timme i världens största klimatmanifestation Earth Hour. År 2011 släckte varannan svensk, visst blir vi ännu fler i år?

Earth Hour har alltid handlat om mer än att släcka ljuset. Läs mer på www.wwf.se om earth hour.

3 reaktion på “Earth Hour

 1. Beate

  Bra att du och många andra drog sitt strå till stacken ikväll. När jag såg affischerna i Stockholm: ”Slottet släcker”, ”Vasastan släcker” så började jag undra vad den stora resten av huvudstaden skulle göra. Resten släckte inte. Inte jag heller om jag ska vara ärlig, men till mitt/vårt försvar kan jag säga att vi aldrig har ljuset på i rum där vi inte befinner oss.

 2. Wenche

  Se der ja, vi var ute og spiste…og kom plutselig på at det var earth hour….hmmm skrudde vi av lyset tro…? Når vi kom hjem fant vi ut at vi hadde hatt earth hour i noen timer ;0) FLott og stemningsfullt bilde :0) Takk for kommentar hos meg. Nå skal jeg titte litt rundt på bloggen din jeg :0)

 3. Marit Johansson Inläggsförfattare

  Tack Wenche!
  Beate, nog är det ju viktigare att man alltid tänker på att inte ha lampor tända i onödan. Jag är tyvärr rätt så dålig på det…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *