Fotomaraton lördag 25 februari

Här kommer ett tips till alla fotonördar där ute.

Nu på lördag är det dags för fotomaraton. En gång i timmen presenteras ett nytt tema, det första kl 9 på morgonen och det sista kl 14, totalt 6 teman under dagen, man ska alltså tolka varje tema med en bild och sedan ladda upp bilderna innan kl 17 samma dag. Läs mer om Fotomaraton här…

Man måste dock anmäla sig innan den 24 februari kl. 12.00 för att delta. Det gör du via den här länken!

 

5 reaktion på “Fotomaraton lördag 25 februari

 1. Beate

  Alltså om jag skulle vara upp klockan 9 en lördag morgon så skulle jag delta direkt. Men om man som jag sover bort halva dagen då skulle jag ju ligger back redan fyra foton, så jag tror jag hoppar;-)
  För det måste väl vara nytagna bilder antar jag. Ska kolla din länk.
  Ska bli himla kul att se vad du lägger upp.

  PS. Tack för din fina kommentar på min blogg:-) DS

 2. Marit Johansson Inläggsförfattare

  Ja nog känner jag också att det vore skönt att sova ut lördag morgon, men jag tyckte det lät som en riktigt rolig utmaning så jag ska verkligen försöka stiga upp!

 3. Bildgatan

  Var in och tittade och hittade ytterligare ett intressant fototema – fotosöndag som jag aldrig sett tidigare. Vet inte om jag har tid på lördag men får fundera ytterligare någon timme. =)

 4. Marit Johansson Inläggsförfattare

  Men så kul att du anmält dig Beatrice, ska bli kul att se dina bilder.
  Bildgatan: Jo jag hade inte heller sett den där söndagsutmaningen tidigare. Alltid kul att hitta nya utmaningar. Försök hitta till att delta på Lördag, det kommer ju att bli superkul, jag längar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *