Räknaren funkar inte..

Jag blev kontaktad av ett företag som säljer barnkläder och dom ville ha en tävling på min blogg. Jag skulle lotta ut ett presentkort på 300 kr. Men jag kan ju inte ha en tävling om ingen läser min blogg så jag avböjde. Men det skulle ju vara intressant ändå att veta hur många som läser. Så därför skaffade jag en besöksräknare, den sitter nere till höger. Men jag får inte igång den. Den står konstant på noll. Jag har i alla fall en syster som brukar läsa bloggen varje dag. Och en kompis som brukar vara inne varje dag och kolla. Och så mamma förstås. Så även om jag bara  har 3 läsare om dagen så borde den väl ticka på tycker jag. Jag måste kontakta supporten om detta.

2 reaktion på “Räknaren funkar inte..

  1. Emma-Lou

    SVAR: Självklart ska du skippa redan färdiga marinader – främst för att dessa innehåller en jäääääääääkla massa skit såsom kemikalier och annat! Checka gärna igenom mina marinadrecept, har nämligen flertalet publicerade på min blogg!!!

    Vad kul att du hör dig av förresten, det var länge sedan vi ”talades” vid senast. När var det, ett år sedan, tro? Du uppdaterade ju inte din Metroblogg på väldigt länge där…

    Ha en fortsatt skön söndag!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *