Fotoutmaning Helgbilden 2017-02-26

helgbilden_2017_02_26

Var med i fotoutmaningen genom att publicera ett inlägg på din blogg som innehåller din bild samt länk hit till Helgbilden. Länka sedan via inlinkz till ditt bidrag, klicka bara på den lilla blå knappen längst ner i detta inlägg och följ instruktionerna.

Utmaningen är öppen hela veckan och alla är välkomna att delta. Om det är första gången du deltar kan du klicka dig vidare för mer information om Helgbilden.

Inget direkt nytänk i min helgbild men livet tickar på… är fortfarande i flyttläge, har fått hit det mesta till nya stället men det kommer nog ta ett tag innan allt är som det ska. Har i alla fall varit med dottern på några timmars extra karateträning idag, på bildserien visade hennes tränare vart skåpet ska stå :)

 

7 reaktion på “Fotoutmaning Helgbilden 2017-02-26

 1. Lena

  Så du flyttar, det är bra att röra på sig ibland. Men visst tar det tid. Två år senare här i Linköping har jag fortfarande spännande flyttkartonger stående på vinden… :)

 2. Anni

  Det måste vara rätt mäktigt för eleverna när läraren visar vad han kan!
  Hoppas du hinner tänka på dig själv mitt i allt.

 3. BP

  Det var nog den tuffaste karatefajten du visat. ”Lilla” Mia mot läraren(?) – så himla bra i så fall. Här kan hon ju lära sig massvis och hon verkar helkoncentrerad. Så kul att Mia fortfarande är tänd på karate!!!

  PS. Hoppas allt gick bra med flytten:-) DS.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *