Fotoutmaning Helgbilden 2017-02-12

helgbilden_2017_02_12

Var med i fotoutmaningen genom att publicera ett inlägg på din blogg som innehåller din bild samt länk hit till Helgbilden. Länka sedan via inlinkz till ditt bidrag, klicka bara på den lilla blå knappen längst ner i detta inlägg och följ instruktionerna.

Utmaningen är öppen hela veckan och alla är välkomna att delta. Om det är första gången du deltar kan du klicka dig vidare för mer information om Helgbilden.

Jag har varit i Stockholm med dottern i helgen, lördagen fick hon äntligen se sina idoler Marcus & Martinus på Globen. Tyvärr hade jag ingen riktig kamera med mig in så jag har inga bra bilder, filmade dock en snutt med mobilen och la ut i förra inlägget.

En reaktion på “Fotoutmaning Helgbilden 2017-02-12

  1. Anni

    Hahaha – vet inte varför det blev 29 sept i min länk, men jag är nog lite trött …
    Kul att ni var här i stan, vad tyckte du själv om de norska gutterna?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *