Fotoutmaning Helgbilden 2016-12-25

helgbilden_2016_12_25

Var med i fotoutmaningen genom att publicera ett inlägg på din blogg som innehåller din bild samt länk hit till Helgbilden. Länka sedan via inlinkz till ditt bidrag, klicka bara på den lilla blå knappen längst ner i detta inlägg och följ instruktionerna.

Utmaningen är öppen hela veckan och alla är välkomna att delta. Om det är första gången du deltar kan du klicka dig vidare för mer information om Helgbilden.

Jag är i Arjeplog och firar jul, där är också min helgbild fotograferad idag, fler bilder från dagens fotopromenad kommer om ett par dagar när jag gått igenom bilderna. Under julafton igår försökte jag mig på EFIT – Ett foto i timmen, de bilderna finns i förra inlägget.

 

4 reaktion på “Fotoutmaning Helgbilden 2016-12-25

  1. BP

    Vilken otroligt vacker bild! Ett vykort, helt klart. Sedan har du också bytt profilbild ser jag. Skitsnygg selfie, riktigt lyckad och ännu bättre än förra profilbilden!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *