Porträtt – färg eller svartvitt?

2016_11_30

Ville även visa min helgbild i färg, det är alltid roligt att jämföra och för mig är det ofta väldigt svårt att välja vilken som är finare. Så här ser det ut i svartvitt:

2016_11_30_1

4 reaktion på “Porträtt – färg eller svartvitt?

  1. BP

    Som du vet är jag ingen fan av foton omgjorda till svartvitt, men just i det här fallet lägger jag min röst på de svartvita bilderna. Svårt att förklara varför, men jag försöker: färgbilderna är för ”oroliga” trots att färgerna är väldigt mjuka och vattnet är för ”intensivt” om du förstår vad jag menar (förstår knappt själv;-) )

    De svartvita bilderna är otroligt harmoniska och ger en vacker ”helhet”.

    Med detta sagt så vill jag bara tillägga att Mia är världens bästa fotomodell. Älskar hennes ögon som man som betraktare attraheras av som ”mittpunkt”.

  2. Anni

    Jag gillar båda varianterna på olika sätt. De svartvita bilderna blir intressantare eftersom det inte direkt syns att de är fotade vid vatten, men på bilden med Mias öppna ögon tar vattnet upp hennes ögonfärg och det gillar jag också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *