Fotoutmaning Helgbilden 2016-11-13

helgbilden_2016_11_13

Var med i fotoutmaningen genom att publicera ett inlägg på din blogg som innehåller din bild samt länk hit till Helgbilden. Länka sedan via inlinkz till ditt bidrag, klicka bara på den lilla blå knappen längst ner i detta inlägg och följ instruktionerna.

Utmaningen är öppen hela veckan och alla är välkomna att delta. Om det är första gången du deltar kan du klicka dig vidare för mer information om Helgbilden.

Det blir mycket foton av snöiga träd så här i början av vintern. Har varit många träd som helgbilden hela hösten tror jag :) den här bilden är i alla fall tagen idag när vi var på väg hem från Arjeplog. Det var väldigt vackert ljus där bakom träden men så svårt att fånga på bild.

 

3 reaktion på “Fotoutmaning Helgbilden 2016-11-13

  1. Anni

    Visst är det konstigt att det ska vara så svårt att fånga ljuset? Lika svårt tycker jag det är att visa snömängd, på bild syns det inte hur mycket det egentligen är.
    Men eftersom jag inte vet exakt hur ljuset såg ut när du tog ditt foto tycker ju jag att den blåa himlen är väldigt läcker. Det ser lite ut som om det är ett fyrverkeri där bakom!

  2. Helen

    Helgen var fantastiskt fin med riktigt vinterkänsla! Snö, sol och kyla men nu smälter snön och det regnar hos oss!! Trist :(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *