Snö- och ispremiär

20161030_4  20161030_10

20161030_9

Årets första snö och is här på bloggen, ganska lämpligt nu när vi är på väg in i november. Ska tillbringa några dagar här i Arjeplog under höstlovet, ska bli härligt!

5 reaktion på “Snö- och ispremiär

 1. BP

  Vilka härliga bild! Den andra och den nedersta alltså, dä man inte ser isen. Som du vet är jag inte alls förtjust i is och snö. Men det är klart, vi får ju vår beskärda del varje år, oavsett om vi gillar det eller ej.
  Har missat det här inlägget, då jag vant mig vid att du nätan bara uteslutande lägger upp Helgbilden. Med andra ord så ska jag kika in hos dig regelbundet igen, precis som jag alltid gjort innan du slutade blogga före sommaren.
  Himla kul att du är tillbaka iaf tycker jag. Har saknat dig, Mia och dina fina bilder!

 2. Ludwig Sörmlind

  Vilken skillnad mot naturen jag upplever här nere i Blekinge. Våra vintrar brukar mestadels bestå av regn och slask och den lilla snö som faller regnar ofta bort.

  Faktum är att jag inte har haft en tanke på att lägga på vinterdäcken förrän jag såg det här inlägget.

 3. Anita Malta

  Nu var det länge sen jag var här och hälsa på men inser också att du pausat ett tag med inlägg under sommaren. Bilderna är som vanligt jättefina eller snarare vackra. Du får vintern att framstå som något positivt. Hoppas allt är bra med dig Marit. Själv ”kämpar” jag på med fotoutmaningen 365 Foton och ser fram emot när det är färdigt, har bara 40 bilder kvar att lägga ut innan årets slut så det klarar jag nog av men sen är jag inte med en gång till, tror jag ;-)
  Hoppas allt är bra med dig och Mia // Anita

 4. Anita Malta

  Ähh.. blev visst dubbelt där men så blir det när man (jag) som vanligt ska krångla till texten lite och klicka på skicka innan jag läser vad jag egentligen har skrivit.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *