Fotoutmaning Helgbilden 2016-10-30

helgbilden_2016_10_30

Var med i fotoutmaningen genom att publicera ett inlägg på din blogg som innehåller din bild samt länk hit till Helgbilden. Länka sedan via inlinkz till ditt bidrag, klicka bara på den lilla blå knappen längst ner i detta inlägg och följ instruktionerna.

Utmaningen är öppen hela veckan och alla är välkomna att delta. Om det är första gången du deltar kan du klicka dig vidare för mer information om Helgbilden.

Min helgbild är tagen idag här i Arjeplog där jag ska vara några dagar, snön har lagt sig och isen också på vissa ställen. Fler bilder från det finns i förra inlägget.

 

10 reaktion på “Fotoutmaning Helgbilden 2016-10-30

 1. Anemonen

  Oj så ni har redan fått det vi inte vill ha här. Fast visst är det vackert med vit snö och is så man kan åka skridskor. Jättefint foto.

 2. Stare Ström

  Ojdå. Jag som använde den extra timmen idag till att ta ett dopp i Sundet. Där är det 11 gr alltså varmare än i luften. Långt till någon is!

 3. Åke

  Snö och is så härligt :) Jag längtar till skridskoåkning på havet :) Jag brukar få vänta två månader till… Fin bild med känsla du bjuder oss på :)

 4. Anni

  Det kunde ha varit en solig sommardag, det där! Mysigt foto.
  Tänk att isen redan ligger hos dig. Nu varnas det för minusgader och snö även här nere, men det lär gå över efter några dagar,. Bara ett skrämskott.

 5. Beppan

  Kul bild! Snö och is redan – fast det är väl dags förstås.
  Här i Boden försvann den lilla snö som singlade ner i förra veckan.
  Jag ligger efter en vecka i bilder. Det var förra helgen jag var i Wien.
  Hinner inte med….. :-)

 6. BP

  Det var då en himla tur för mig att jag redan utsåg just den här bilden till en av mina favon i föregående inlägg. Du har lyckats perfekt med denna motljusbild, nå’t jag inte har förstått mig på – att lyckas med motljusbilder alltså;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *