Fotoutmaning Helgbilden 2016-10-16

helgbilden_2016_10_16

Var med i fotoutmaningen genom att publicera ett inlägg på din blogg som innehåller din bild samt länk hit till Helgbilden. Länka sedan via inlinkz till ditt bidrag, klicka bara på den lilla blå knappen längst ner i detta inlägg och följ instruktionerna.

Utmaningen är öppen hela veckan och alla är välkomna att delta. Om det är första gången du deltar kan du klicka dig vidare för mer information om Helgbilden.

En bild som jag tog under en utflykt i Luleå idag, några fler bilder därifrån finns i förra inlägget.

 

4 reaktion på “Fotoutmaning Helgbilden 2016-10-16

 1. KajsaLisa

  Okej, det var barrträd i bakgrunden på din bild, trodde först att det var lika grönt hos dig som hos mig, men det är nog lite för långt norr ut för det.
  Nej har absolut inget emot att du lägger ut senare, är tacksam för att det finns sådana som du som håller bloggosfären vid liv.

 2. Anni

  Jag gillade den fina utsikten i förra inlägget, alltid härligt att se långt!
  För mig går det utmärkt att du senarelägger, man kan ju lägga in sitt inlägg på måndagen om man inte orkar vara uppe till 21 ;-)

 3. Helen

  Nu är det verkligen höst vilket syns väldigt tydligt i din bild. Det spelar ingen roll om du lägger ut senare på söndag kväll. Man kan som sagt lägga in sitt inlägg på måndag om man inte orkar på söndag kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *