Fotoutmaning Helgbilden 2016-08-28

helgbilden_2016_08_28

Var med i fotoutmaningen genom att publicera ett inlägg på din blogg som innehåller din bild samt länk hit till Helgbilden. Länka sedan via inlinkz till ditt bidrag, klicka bara på den lilla blå knappen längst ner i detta inlägg och följ instruktionerna.

Utmaningen är öppen hela veckan och alla är välkomna att delta. Om det är första gången du deltar kan du klicka dig vidare för mer information om Helgbilden.

Min helgbild är tagen idag på Trundön utanför Rosvik. Precis som man kan förvänta sig i slutet av augusti så är hösten här. Plötsligt ser jag att det hänger rönnbär i träden och det är svalt i luften trots strålande sol. Hoppas att september bjuder på torrt och klart väder!

 

10 reaktion på “Fotoutmaning Helgbilden 2016-08-28

  1. Anni

    Jag säger som Ulla Laiho, här är det ännu mer höstlikt än på din vackra bild. Torkan får trädgårdarna att se ut som vore det slutet av september/början av oktober. inte konstigt att jag lider av sensommarmelankoli!

  2. Beppan

    Visst har hösten smugit sig på här uppe i norr. Vackert med rönnbären!
    De är många – sägs att rönnen inte kan bära två bördor.
    Alltså stundar en snöfattig vinter?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *