Fotoutmaning Helgbilden 2016-08-14

helgbilden_2016_08_14

Var med i fotoutmaningen genom att publicera ett inlägg på din blogg som innehåller din bild samt länk hit till Helgbilden. Länka sedan via inlinkz till ditt bidrag, klicka bara på den lilla blå knappen längst ner i detta inlägg och följ instruktionerna.

Utmaningen är öppen hela veckan och alla är välkomna att delta. Om det är första gången du deltar kan du klicka dig vidare för mer information om Helgbilden.

Här har det regnat och varit kallt hela helgen så det är lika bra att erkänna att den här bilden är 2 veckor gammal. Den är tagen i Nåtti utanför Arjeplog kl. 21.05 den 1 augusti. En av många ljuvliga sommarkvällar som gör att batterierna blir fulladdade, fler bilder från samma tillfälle finns i förra inlägget.

8 reaktion på “Fotoutmaning Helgbilden 2016-08-14

 1. Skogstrollet

  Tänkte först att det var tuffa badare i detta kalla väder vi har.
  Men fick ju förklaringen senare. Hoppas verkligen på fler likadana, härliga dagar.

 2. Mias Miix

  Gammal eller ny – bilden är underbar! En väldigt härlig känsla i den och jättefint ljus! Hoppas allt är bra med dig och familjen. Själv är jag i Kanada och vandrar. Och så ska vi på bröllop, sonen till min syster som dog ska gifta sig med en tjej från Kanada.

 3. Anni

  Hoppas verkligen att sommaren inte är över för er i norr, hörde att min väninna fick skrapa rutorna på bilen! Det är ju bilder som den du visar som man vill få många av, så underbart med motljuset och hunden!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *