Fotoutmaning Helgbilden 2016-06-26

helgbilden_2016_06_26

Var med i fotoutmaningen genom att publicera ett inlägg på din blogg som innehåller din bild samt länk hit till Helgbilden. Länka sedan via inlinkz till ditt bidrag, klicka bara på den lilla blå knappen längst ner i detta inlägg och följ instruktionerna.

Utmaningen är öppen hela veckan och alla är välkomna att delta. Om det är första gången du deltar kan du klicka dig vidare för mer information om Helgbilden.

Förutom det obligatoriska regnet på midsommarafton så har vi haft toppenväder hela helgen. Kan nog inte ens kalla det regn, bara lite småskvitter som hör midsommarafton till :)

Jag planerar att köra på med Helgbilden hela sommaren och ni är varmt välkomna att delta varje söndag. Förmodligen kommer det att vara sparsamt med övriga inlägg, men jag kommer tillbaka med nya krafter så småningom och då kommer jag att besöka er alla. Saknar mina bloggvänner men har varken tid eller energi, Ibland behöver man pausa… kram på er!

12 reaktion på “Fotoutmaning Helgbilden 2016-06-26

 1. Ulla Laiho

  Så roligt att du fortsätter med helgbilden. Ibland måste man omprioritera och vila för att hämta krafter – ha det så gott.

 2. Livet genom bilder

  Kul att läsa att det inte blir något uppehåll under sommaren. Ibland har man inte tid/ork att vara social på nätet och det ser jag som sunt, det riktiga livet är viktigast

 3. Mias Mix

  Härliga solstrålar i din bild! Vi fick inte en droppe i fredags men idag öste det ner på förmiddagen.
  Klokt av dig att lyssna på kroppen och ta en paus när du behöver. Roligt att du håller helgbilden igång :) Önskar dig en riktigt skön och avkopplande sommar!!

 4. Skogstrollet

  Nog ska du pausa när det inte känns helt okej, kanske du kan komma tillbaka med förnyade krafter då. Men det är roligt att du fortsätter med Helgbilden. Fin bild med solstrålar i sommarblommorna. Det illustrerar fint den årstid vi nu är inne i.

 5. MargaretaG

  Pausat och återigen pausat har jag gjort under något år, men ibland får ”man” (läs jag) återigen lust och helgbilden väljer du själv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *