Veckans värsta!

2016_04_08

Nej min Tobbe kommer inte att starta upp något konto på instagram. Men det är fascinerande att  det nuförtiden inte bara är människor som blir instagramkändisar, nu är det våra husdjur som får sina ”15 minutes of fame”. Vem hade trott att vuxna människor skulle komma att följa både kaniner, hundar och katter i sociala medier? Det är en galen värld vi lever i och jag har själv dragits med i galenskapen. Har under en tid följt bossthefrenchbulldog och i veckan har jag upptäckt wally_and_molly, en angorakanin med så hög söthetsfaktor att jag får en överdos varje gång han gör ett inlägg. Wally har blivit kändis och följs av 267 000 människor världen över.

Skärmklipp1

Läste i den här artikeln i DN att hunden marutaro har över en miljon följare. När jag kollar upp honom på instagram ser jag att han är uppe i 2,4 miljoner nu. Världen står i brand och vi tittar på söta husdjur, jag skäms men kan inte värja mig…

Veckans värsta är ett tema som jag lägger upp varje fredag. Välkommen att delta genom att länka via inlinkz. Länkningen är öppen till söndag kl. 18.

loggalager_veckansv_250px

9 reaktion på “Veckans värsta!

 1. KajsaLisa

  Blir det bara lite varmare skall jag lägga upp en daggmask eller en tvestjärt på instagram så får jag se om jag får några följare.

 2. Marit Johansson Inläggsförfattare

  :) jag var nog lite otydlig, har inte tänkt starta ett instagramkonto åt Tobbe, det räcker med galenskapen att jag följer någon annans husdjur haha

 3. BP

  Hahaha! Kan lugnt säga att jag inte fallit för ”sötfaktorn” och hundar och katter än. Detta kan troligen förklaras med att jag inte är så där värst förtjust i ”cute”;-)

 4. pionen

  Jag följer också boss the french bulldog och visst är det kul men du har ju helt rätt. Sjukt när det finns annat att engagera sig i.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *