Fotoutmaning Helgbilden 2016-03-27

helgbilden_2016_03_27_

Var med i fotoutmaningen genom att publicera ett inlägg på din blogg som innehåller din bild samt länk hit till Helgbilden. Länka sedan via inlinkz till ditt bidrag, klicka bara på den lilla blå knappen längst ner i detta inlägg och följ instruktionerna.

Utmaningen är öppen hela veckan och alla är välkomna att delta. Om det är första gången du deltar kan du klicka dig vidare för mer information om Helgbilden.

Jag har inte fotograferat under helgen så jag lägger upp en ganska tråkig bild från i torsdags, tog ett snabbt foto när vi passerade några renar på vägen upp till Arjeplog. Kan i alla fall intyga att jag haft en toppenfin helg och umgåtts med familj och vänner!

12 reaktion på “Fotoutmaning Helgbilden 2016-03-27

 1. Anni

  Inte är det någon tråkig bild, heller! Den är rent av exotisk jämfört med min miljö idag. Och inte såg jag några renar när jag var till fjälls förra helgen, så jag gillar ditt fina foto skarpt!

 2. Mias Mix

  Inte alls tråkig bild. Har inte heller fotat under helgen, inte ens en endaste bild på lilla barnbarnet :) Skönt att du haft en fin påsk!

 3. KajsaLisa

  Själv väntar jag också på att snön skall smälta, men jag har i alla fall inte problemet att maten finns under den.
  Fint att du kom nära med kameran.

 4. Helen

  Renar är i alla fall vackra och för majoriteten av Sveriges befolkning ingen vardagsmat. Skönt att du haft en härlig påskhelg!

 5. llh

  Och den kallar du tråkig!? Själv har jag aldrig sett en livs levande ren i full frihet – det kallar jag lite trist.
  Skönt att du haft en toppenhelg, det glädjer mig. Ha en skön vecka nu också! :)

 6. anemonen

  En härligt vintrig bild med renar som vi inte ser här i södra delen av landet. Finfint fotat. Tråkig det beror på vad man jämför med. För mig är de exotiska.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *