Fotoutmaning Helgbilden 2016-03-20

helgbilden_2016_03_20_2

Var med i fotoutmaningen genom att publicera ett inlägg på din blogg som innehåller din bild samt länk hit till Helgbilden. Länka sedan via inlinkz till ditt bidrag, klicka bara på den lilla blå knappen längst ner i detta inlägg och följ instruktionerna.

Utmaningen är öppen hela veckan och alla är välkomna att delta. Om det är första gången du deltar kan du klicka dig vidare för mer information om Helgbilden.

Min helgbild är tagen i lördags under en skidtur i skogen, Tobbe använde dock sin 4-tassdrift istället för att åka skidor! Se fler bilder i förra inlägget.

7 reaktion på “Fotoutmaning Helgbilden 2016-03-20

  1. Annette

    Så fin han är! Jag är litet extra svag för pudlar, vi har ju en vit storpudel själva, men en tik; Alice. Hur gammal är er pudel? Alice är nio, och sover ganska mycket mer nu och blir stelare vissa dagar.

  2. Anni

    Ser att Tobbe inte sjunker ner det minsta i snön! Är det så hård skare? Minns när jag åkte skidor med brorsans hund som försiktigt tassade ut på snön för att kissa, men när han lyfte på ett ben sjönk de andra tre ner i snön :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *