Fotoutmaning Helgbilden 2016-02-28

helgbilden_2016_02_28

Var med i fotoutmaningen genom att publicera ett inlägg på din blogg som innehåller din bild samt länk hit till Helgbilden. Länka sedan via inlinkz till ditt bidrag, klicka bara på den lilla blå knappen längst ner i detta inlägg och följ instruktionerna.

Utmaningen är öppen hela veckan och alla är välkomna att delta. Om det är första gången du deltar kan du klicka dig vidare för mer information om Helgbilden.

En veckas sportlov ligger framför oss som ett oskrivet blad, hoppas på soligt väder och inte alltför kallt. Enligt SMHI ser det ut att kunna bli så i alla fall några dagar!

 

8 reaktion på “Fotoutmaning Helgbilden 2016-02-28

 1. Anemonen

  Du är en mästare på att få till snygga och kreativa foton. Skulle jag tagit ett hörn på ett hus kan jag garantera dig att det inte blivit så här fint

 2. Malin

  Hej Marit, tack för titten hos mig. Vet inte om du ser när jag svarar på dina frågor på min sida så jag svarar här också. :) Angående bilden på domherren så är den helt oredigerad bara förminskad. Jag har märkt att när jag tar bilder mot syrenen med vår fågelmatare (sydostligt läge) på morgonen/förmiddagen med mitt objektiv 70-300mm blir det ett speciellt ljus. Publicerade två bilder i november i fjol på talgoxar, även där blev ljuset fint. Du kan kika på dessa om du har lust, tema dunboll och sångfågel. :)

 3. Skogstrollet

  Tror det blir bra väder, fast här har vi inte sportlov förrän nästa vecka.
  Tycker mig nästan ana vår, när det bildas istappar så där. Men de är vassa…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *