Fotoutmaning Helgbilden 2016-01-24

helgbilden_2016_01_24

Var med i fotoutmaningen genom att publicera ett inlägg på din blogg som innehåller din bild samt länk hit till Helgbilden. Länka sedan via inlinkz till ditt bidrag, klicka bara på den lilla blå knappen längst ner i detta inlägg och följ instruktionerna.

Utmaningen är öppen hela veckan och alla är välkomna att delta. Om det är första gången du deltar kan du klicka dig vidare för mer information om Helgbilden.

En riktigt dyster bild som jag tog i helgen vid kyrkan i Öjebyn blev min helgbild.

 

5 reaktion på “Fotoutmaning Helgbilden 2016-01-24

 1. Anni

  Dyster och vacker på samma gång. Påminner oss att inte klaga på vintern utan njuta av att vi får vara med även denna gång.

 2. Skogstrollet

  Jag är glad åt att de allra kallaste dagarna kanske är över nu.
  Har gjort trädens grenar fulla med iskristaller. Det är vackert i skogen nu
  och din bild är mycket vacker.

 3. Anemonen

  Ja även det dystra är värt att fotografera och även en kyrkogård är en del av livet vi lever. Själv har jag aldrig sett något negativt i detta. Självfallet har jag varit ledsen då jag följt någon till den sista vilan och då speciellt mina föräldrar men numera vårdar jag ömt deras viloplatser- Fotot ä r vackert trots gråskalan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *