Fotoutmaning Helgbilden 2016-01-10

helgbilden_2016_01_10

Var med i fotoutmaningen genom att publicera ett inlägg på din blogg som innehåller din bild samt länk hit till Helgbilden. Länka sedan via inlinkz till ditt bidrag, klicka bara på den lilla blå knappen längst ner i detta inlägg och följ instruktionerna.

Utmaningen är öppen hela veckan och alla är välkomna att delta. Om det är första gången du deltar kan du klicka dig vidare för mer information om Helgbilden.

Här i Norrbotten har det kyliga vädret blivit lite mildare. Det är lustigt att -10 känns som ”milt väder” men det känns faktiskt så när det varit -30 flera dagar.

8 reaktion på “Fotoutmaning Helgbilden 2016-01-10

 1. Annette

  Vilket vackert ljus. Jag tycker att det ofta blir en ljuspelare där solen går ned, inte så här fint spritt sken som dessutom letar sig ut över vattnet. Stämningsfullt!

 2. Anni

  Och i Stockholm kändes 5 minusgrader som milt, så jag förstår precis vad du menar. Tänk så anpassningsbara vi är, det är väl det som gör att vi överlever.
  Vacker sol du fångat!

 3. llh

  Vilket guldägg du fångade!
  Minus 30…och jag som gnyr över alla dessa dagar med dryga 20 minus, idag toppade med snöyra.
  Det var ett tag sedan men nu försöker jag blåsa liv i bloggen :)

 4. HelenTh

  Det har varit rätt kallt ett tag nu så det var skönt att vakna till -9 grader i morse. Du har fångat en väldigt vacker vy på ditt foto.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *