Fotoutmaning Helgbilden 2015-12-06 – vinn framkallning av fototavla 50×60 cm

helgbilden_2015_12_06

Det är alltid extra roligt att presentera Helgbilden när fotoutmaningen har ett samarbete. Den här gången vinner bästa bidraget framkallning av en fototavla i storleken 50×60 cm.

När du deltar i fotoutmaningen är du automatiskt med i tävlingen. Du ska alltså inte länka till samarbetspartnern. Se bara till att länka till ditt inlägg innan onsdag den 9/12 2015 kl. 20.00 när tävlingsdelen avslutas. Därefter väljs det bästa bidraget av Canvaskung och presenteras här på bloggen dagen efter. Om du av någon anledning vill vara med i fotoutmaningen men inte i dragningen, skriv bara det i en kommentar.

Var med i fotoutmaningen genom att publicera ett inlägg på din blogg som innehåller din bild samt länk hit till Helgbilden. Länka sedan via inlinkz till ditt bidrag, klicka bara på den lilla blå knappen längst ner i detta inlägg och följ instruktionerna.

Utmaningen är öppen hela veckan och alla är välkomna att delta. Om det är första gången du deltar kan du klicka dig vidare för mer information om Helgbilden.

 

5 reaktion på “Fotoutmaning Helgbilden 2015-12-06 – vinn framkallning av fototavla 50×60 cm

  1. Anni

    Ett foto med mycket stämning och förväntan i, så fint!
    Själv har jag som så ofta inte begränsat mig till ett enda foto …

  2. Anita Malta

    En jättefin bild så snyggt med ljuset från ljusen som jag undrar hur du gjorde för att få fram :-)
    Tycker du är helt fantastisk, förutom att vara en duktig fotograf håller du i Helgbilden och dessutom ordnar tävling ! Önskar att jag kunde vara med men det är dessvärre helt tomt. Tomt bland bilder och tomt i min hjärna. Lägger bloggen på is och önskar dig allt väl. Sköt om dig Marit !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *