Fotoutmaning Helgbilden 2015-11-15

helgbilden_2015_11_15

Var med i fotoutmaningen genom att publicera ett inlägg på din blogg som innehåller din bild samt länk hit till Helgbilden. Länka sedan via inlinkz till ditt bidrag, klicka bara på den lilla blå knappen längst ner i detta inlägg och följ instruktionerna.

Utmaningen är öppen hela veckan och alla är välkomna att delta. Om det är första gången du deltar kan du klicka dig vidare för mer information om Helgbilden.

Min helgbild är fotograferad i Lördags under Madonnas konsert i Stockholm. Det var en häftig upplevelse att få se ”The Queen” live. Har älskat Madonna sedan 80-talet så det var på tiden att jag fick se henne!

Alla mina bilder från konserten finns att se på flickr i albumet Madonna Stockholm Friends Arena.

 

10 reaktion på “Fotoutmaning Helgbilden 2015-11-15

 1. Anemonen

  Det förstår jag för en sådan upplevelse är underbar. Jag hoppas du inte blev besviken på någon punkt.fast det brukar man inte bli.

 2. Anni

  Aha – var du där! Hoppas att du hade bra plats och hyfsat ljud!
  Jag såg henne på Ullevi en gång, en liten prick långt nere på scen …

 3. Annette

  Underbar bild! Snyggt fotad och snyggt redigerad. Den får mig att tänka på Moulin Rouge, vilket väl passar Madonna bra. Så otroligt kul att du fick uppleva konserten. Förutom att Madonna är helt unik som lyckats hålla sig på toppen med så bra material och så otroliga shower så länge, kommer den här konserten säkert att gå till historien på grund av hennes känslosamma tal angående terrorattackerna. Strongt att du inte lät dig skrämmas till att avstå konserten på grund av det som hänt, det är rätt sätt att svara på de fega terrordåden tycker jag. En eloge till dig!

 4. KajsaLisa

  Shit, nu blev jag avundsjuk, att du lyckades komma så nära. Arenan är ju stor och dom brukar inte gilla att man släpar in utrustning. Är den tagen innanför kravallstaketet?

 5. BP

  Vilken fantastisk bild! Bra att du lyckades med att smuggla in en ”riktig” kamera Så nu ser jag fram emot fler foton från ditt besök på konserten. Ja, lite nattsuddbilder skulle inte sitta helt fel heller;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *