Fotoutmaning Helgbilden 2015-11-01

helgbilden_2015_11_01

Var med i fotoutmaningen genom att publicera ett inlägg på din blogg som innehåller din bild samt länk hit till Helgbilden. Länka sedan via inlinkz till ditt bidrag, klicka bara på den lilla blå knappen längst ner i detta inlägg och följ instruktionerna.

Utmaningen är öppen hela veckan och alla är välkomna att delta. Om det är första gången du deltar kan du klicka dig vidare för mer information om Helgbilden.

7 reaktion på “Fotoutmaning Helgbilden 2015-11-01

  1. Anemonen

    Det här är en verkligt vacker vy från din trakt. Den gör sig så fint i den lite varma sephiatonen som jag är så förtjust i. Ha en fin vecka och tack för ditt engagemang i fotokedjan. Kul att så många har hittat hit.Det gillar jag och säkert även du.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *