Fotoutmaning Helgbilden 2015-09-27 – vinn tillbehör för 900 kr till din smartphone!

helgbilden_2015_09_27

Det är alltid extra roligt att presentera Helgbilden de gånger som det är utlottning. Denna vecka är det MobileFun  som lottar ut ett paket med 4 olika tillbehör till din smartphone, en trådlös högtalare, ett linskit (fisheye, vidvinkel och makroobjektiv), en selfie-stick och en minitripod, de två sista produkterna blir ett stativ om man kopplar ihop dem. Paketet är värt ca. 900 kr.

____

Hos MobileFun hittar du alla möjliga typer av tillbehör till din mobil, både Iphone och andra märken.

När du deltar i fotoutmaningen är du automatiskt med i utlottningen. Se bara till att länka innan onsdag den 30/9 2015 kl. 20.00 när tävlingsdelen avslutas. Därefter dras en vinnare slumpmässigt och presenteras här på bloggen under torsdagen. Om du av någon anledning vill vara med i fotoutmaningen men inte i dragningen, skriv bara det i en kommentar.

Var med i fotoutmaningen genom att publicera ett inlägg på din blogg som innehåller din bild samt länk hit till Helgbilden. Länka sedan via inlinkz till ditt bidrag, klicka bara på den lilla blå knappen längst ner i detta inlägg och följ instruktionerna.

Utmaningen är öppen hela veckan och alla är välkomna att delta. Om det är första gången du deltar kan du klicka dig vidare för mer information om Helgbilden.

Du får gärna göra som jag denna vecka och publicera en bild som är fotograferad med mobiltelefonen, inget krav, bara på kul eftersom vinsten är tillbehör till mobilen. Lycka till!

15 reaktion på “Fotoutmaning Helgbilden 2015-09-27 – vinn tillbehör för 900 kr till din smartphone!

 1. Hanna

  Ser ut som om det börjar bli riktigt höstlikt uppe i norr, här har det inte riktigt kommit lika långt. Det är en vacker period som väntar nu, speciellt för oss fotografer :-)

 2. Violen på Brandholmen

  Det är lite mer höstlikt hos dig lite längre norrut! Jag var ute för att fota höstfärger men såg bara några gula löv på en och annan björk! Får se om det går bättre nästa helg!
  Ha en skön söndagskväll!

 3. Lotta

  Så roligt med en tävling! Ser att höstfärgerna kommit till dig, här ser det mesta mest visset ut…hoppas det blir fina färger om kylan kommer snart! Må så gott! /Lotta

 4. Anni

  Så långt hösten har kommit hos dig, redan avlövat? Vad hände med höstfärgerna? Mina bilder är ju rena sommarbilderna i jämförelse.

 5. KajsaLisa

  Kul med en tävling, själv har jag en Caterpillar, så det är nog inget som passar till min telefon. Så jag avstår tävlingen den här gången. Fin höstbild i alla fall, tror den här helgen var den sista med jeansjackeväder här nere.

 6. Annette

  Vilken vacker bild. Solen skiner, litet vind och så grenarna som dels är avlövade, dels fått höstskrud och så huset längs vattnet. Höstbilder kan bli så vemodiga (som min, som ser ut som min dotter inväntar armagedon…), men din utstrålar energi. Gillar den verkligen.

 7. KajsaLisa

  Okej, du lyckades övertala mig, finns det inget jag kan använda, så kan jag ju ge bort det till någon jag känner, jag hänger på tävlingen :)

 8. Anemonen

  Jo det finns eller fanns ett Tyrolen på Grönan vad jag minns. Härlig höstbild från dig och redan lite avlövat och då är det som här. Några träd är på G att släppa ifrån sig sina löv.

 9. Skogstrollet

  Tänk, om jag skulle ha lika tur som förra gången. Önsketänkande men inget jag tror på.
  Hösten gör sig påmind hos dig också ser jag. Här ligger mycket av de färggranna löven på backen, i morgon ska jag försöka hinna kratta kring stugan. Innan det börjar blåsa och de flyger iväg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *