Fotoutmaning Helgbilden 2015-08-30

helgbilden_2015_08_30

Var med i fotoutmaningen genom att publicera ett inlägg på din blogg som innehåller din bild samt länk hit till Helgbilden. Länka sedan via inlinkz till ditt bidrag, klicka bara på den lilla blå knappen längst ner i detta inlägg och följ instruktionerna.

Utmaningen är öppen hela veckan och alla är välkomna att delta. Om det är första gången du deltar kan du klicka dig vidare för mer information om Helgbilden.

 

10 reaktion på “Fotoutmaning Helgbilden 2015-08-30

 1. Anni

  Vilken mysig bild med fint ljus och så mycket kärlek! Att växa upp med hund är bland det bästa ett barn kan få göra!

 2. Susanne

  Underbart fin bild. Så rofyllt och stilla. Ha en bra vecka.
  Ps… jag la in en ny länk, blev tydligen nåt fel med den första. Kan du radera den första eller ska den stå kvar…

 3. Annette

  Vilken vacker bild! Det är det första jag tänker. Så fint med blänket i vattnet och de två tillsammans på bryggan. Min andra tanke är att jag absolut, definitivt måste klippa vår pudel Alice nu… Hon har helt grott igen i sommar. Jag brukar lämna in henne på trimmet, men efter en sommar av enorma utgifter på grund av renovering av huset, så tänkte jag försöka mig på att klippa henne själv. Igen. Förra gången såg hon ut som en kinesisk nakenhund efteråt… :o

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *