Fotoutmaning Helgbilden 2015-08-23

helgbilden_2015_08_23

Var med i fotoutmaningen genom att publicera ett inlägg på din blogg som innehåller din bild samt länk hit till Helgbilden. Länka sedan via inlinkz till ditt bidrag, klicka bara på den lilla blå knappen längst ner i detta inlägg och följ instruktionerna.

Utmaningen är öppen hela veckan och alla är välkomna att delta. Om det är första gången du deltar kan du klicka dig vidare för mer information om Helgbilden.

Idag är det sommarlovets sista dag och vi har varit en stund på stranden, även fåglarna verkade njuta av att ta sig ett dopp!

6 reaktion på “Fotoutmaning Helgbilden 2015-08-23

 1. Anemonen

  Så fin den är sädesärlan ja till och med en riktigt trevlig liten fågel som jag gillar skarpt. Tack för du är värd för den här trevliga fotokedjan.

 2. Anni

  Tror många njöt av sol och bad idag. Jag vågar inte kika på väderprognosen för jag vill inte att det här ska ta slut! Fint fångad fågel, jag gillar diagonalen som strandkanten bildar.

 3. Mias Mix

  Tror det var sommarens varmaste dag igår. Tycker det är ganska skönt när allt kommer in i vanliga rutiner igen. Tror även ungarna tycker det är kul att börja skolan och träffa kompisarna igen, de flesta i alla fall.
  Vacker bild!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *