Fotoutmaning Helgbilden 2015-08-16

helgbilden_2015_08_16

Var med i fotoutmaningen genom att publicera ett inlägg på din blogg som innehåller din bild samt länk hit till Helgbilden. Länka sedan via inlinkz till ditt bidrag, klicka bara på den lilla blå knappen längst ner i detta inlägg och följ instruktionerna.

Utmaningen är öppen hela veckan och alla är välkomna att delta. Om det är första gången du deltar kan du klicka dig vidare för mer information om Helgbilden.

Min helgbild är tagen under helgens watercross-tävling i Arjeplog, Alfred Öqvist heter killen på bilden som vann och gick vidare till EM i Kirkenes nästa helg! Se fler bilder i förra inlägget.

11 reaktion på “Fotoutmaning Helgbilden 2015-08-16

 1. Annette

  Vilken härlig bild! Min bror och brorson kör en sådan där, och de frågade om jag ville testa. Jösses, tror de att jag vill ta livet av mig! ;) Killen på fotot har ordentligt med skydd, och det måste man verkligen ha, för de går väldigt snabbt, de där maskinerna. Och det är säkert en riktig adrenalinkick, men jag håller mig nog till lugnare saker numera :)

 2. Skogstrollet

  Var det i lördags, det också? Säkert i samband med vattenskotrar och balans på vattenstråle i Nåtti.
  Där var jag, innan vi blåste därifrån.

 3. Anemonen

  Tänk att får testa att köra en sådan här. Det skulle vara kul det. Funderar känner jag någon som har en? Nope synd för så kul att testa nya saker. Härlig bild med fart och fläkt och det gillar jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *