Fotoutmaning Helgbilden 2015-06-28

helgbilden_2015_06_28

Var med i fotoutmaningen genom att publicera ett inlägg på din blogg som innehåller din bild samt länk hit till Helgbilden. Länka sedan via inlinkz till ditt bidrag, klicka bara på den lilla blå knappen längst ner i detta inlägg och följ instruktionerna.

Utmaningen är öppen hela veckan och alla är välkomna att delta. Om det är första gången du deltar kan du klicka dig vidare för mer information om Helgbilden.

Jag och dottern hamnade på samma flight som Måns Zelmerlöw i lördags när vi flög hem från Stockholm, haffade honom och frågade om en bild precis innan han steg av planet.

 

9 reaktion på “Fotoutmaning Helgbilden 2015-06-28

  1. BP

    Svar: Himla kul att du hälsade på i mitt Centrum. Kan trösta dig med att du inte är den enda som villat bort sig där. Centrumet består ju av tre byggnader eller rättare sagt av tillbyggnader som man har ”knutit ihop” på ett väldigt vackert sätt måste jag säga Att man sedan behöver en kompass repektive GPS för att hitta är en helt annan sak.
    Det enda jag verkligen saknar där är en riktig rolig och trevlig pub och lite caféer/pubbar på den tråkiga gråa plattan…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *