Fotoutmaning Helgbilden 2015-05-03 – utlottning av resekit med ansiktsprodukter från M Picaut

helgbilden_2015_05_03_

Veckans sponsor i Helgbilden är M Picaut Swedish Skincare, en exklusiv hudvårdsserie för ansiktet. Vinsten som lottas ut bland deltagarna är ett resekit som innehåller rengöringskräm (Nourishing Cleanser), ansiktsmask (Exfoliating Peel Mask), hudkräm (Skin Perfect Moisturiser) och ansiktsolja (Precious Oil).

2015_05_03_mp

När du deltar i fotoutmaningen är du automatiskt med i utlottningen av resekitet. Se bara till att länka innan onsdag den 6/5 2015 kl. 20.00 när tävlingsdelen avslutas. Därefter dras en vinnare slumpmässigt och presenteras här på bloggen under torsdagen. Om du av någon anledning vill vara med i fotoutmaningen men inte i dragningen, skriv bara det i en kommentar.

Var med i fotoutmaningen genom att publicera ett inlägg på din blogg som innehåller din bild samt länk hit till Helgbilden. Länka sedan via inlinkz till ditt bidrag, klicka bara på den lilla blå knappen längst ner i detta inlägg och följ instruktionerna.

Utmaningen är öppen hela veckan och alla är välkomna att delta. Om det är första gången du deltar kan du klicka dig vidare för mer information om Helgbilden.

10 reaktion på “Fotoutmaning Helgbilden 2015-05-03 – utlottning av resekit med ansiktsprodukter från M Picaut

  1. Anita Malta

    Vad du är duktig och framåt som ordnar tävling !! Kan ju inte var hur lätt som helst att finna sponsorer. Alltid spännande att se vem som blir den lycklige vinnaren ;-) Skönt att se grönt gräs hos dig !!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *