Fotoutmaning Helgbilden 2015-04-12

helgbilden_2015_04_12

Var med i fotoutmaningen genom att publicera ett inlägg på din blogg som innehåller din bild samt länk hit till Helgbilden. Länka sedan via inlinkz till ditt bidrag, klicka bara på den lilla blå knappen längst ner i detta inlägg och följ instruktionerna.

Utmaningen är öppen hela veckan och alla är välkomna att delta. Om det är första gången du deltar kan du klicka dig vidare för mer information om Helgbilden.

Fick träffa och fotografera lilla Svea idag när vi var förbi och gratulerade hennes pappa som fyller år, grattis Kalle! Jag borde ju ha tagit ett porträtt av honom istället med det är lätt att fokus hamnar på de minsta oavsett vem som fyller år.

9 reaktion på “Fotoutmaning Helgbilden 2015-04-12

  1. Anni

    Ja, tänk att plötsligt liksom försvinner en hel generation! De där småttingarna kniper allas uppmärksamhet bara genom att finnas till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *