Fotoutmaning Helgbilden 2015-03-15 – Vinn en kameraväska värd 1 000 kr

helgbilden_2015_03_15_

Veckans sponsor i Helgbilden är Shopalike.se, en online-shopping plattform där du kan söka och jämföra produkter från en mängd olika online-butiker. Vinsten som lottas ut bland deltagarna är en kameraväska från Samsonite (Fotonox Photo Sling Backpack Black) värde ca 1 000 kr.

Var med i fotoutmaningen genom att publicera ett inlägg på din blogg som innehåller din bild samt länk hit till Helgbilden. Länka sedan via inlinkz till ditt bidrag, klicka bara på den lilla blå knappen längst ner i detta inlägg och följ instruktionerna.

När du deltar i fotoutmaningen är du automatiskt med i utlottningen av kameraväskan. Se bara till att länka innan onsdag den 18/3 2015 kl. 20.00 när tävlingsdelen avslutas. Därefter dras en vinnare slumpmässigt och presenteras här på bloggen under torsdagen. Om du av någon anledning vill vara med i fotoutmaningen men inte i dragningen, skriv bara det i en kommentar.

Utmaningen är öppen hela veckan och alla är välkomna att delta. Om det är första gången du deltar kan du klicka dig vidare för mer information om Helgbilden.

Min helgbild föreställer min dotter som tränat karate både lördag och söndag i helgen!

13 reaktion på “Fotoutmaning Helgbilden 2015-03-15 – Vinn en kameraväska värd 1 000 kr

  1. Anni

    Hon måste verkligen gilla sin träning, men så blir hon ju duktig också! Och mamman får så många fina foton!

    Jag avstår från tävlingen denna gång.

  2. Åke

    Nyttigt med motion! Balans för kroppen som följer henne hela livet :) Dessutom att kunna försvar i denna värld tyvärr. Stolt mamma förstår jag :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *