Fotoutmaning Helgbilden 2015-02-22

helgbilden_2015_02_22

Var med i fotoutmaningen genom att publicera ett inlägg på din blogg som innehåller din bild samt länk hit till Helgbilden. Länka sedan via inlinkz till ditt bidrag, klicka bara på den lilla blå knappen längst ner i detta inlägg och följ instruktionerna.

Utmaningen är öppen hela veckan och alla är välkomna att delta. Läs mer information om Helgbilden här…

Jag har haft en lugn helg och bara varit hemma, så är det ju nästan varje helg för mig när jag tänker efter, men det är då jag trivs som bäst även om motsatsen är rolig ibland. Hade besök av en kompis i Lördags som målade den här fina bilden åt mig, önskar att jag också kunde teckna lika bra. Ha en bra vecka!

 

7 reaktion på “Fotoutmaning Helgbilden 2015-02-22

 1. Kristallina

  Ha..ha.. det var mig en fin helgbild!
  Tack för att du rättade till mina dumma fel. Länken till rätt helgbild på min blogg är också ändrad.
  Ha en trevlig kväll!

 2. Anni

  Åh, det var skönt att läsa din text, jag trodde först att du hade sömnproblem. Läckert tecknat, det tycker jag också!

 3. Mias Mix

  Verkligen bra tecknat! Jag är helt oduglig på att rita. Ja visst är det skönt att vara hemma och ta det lugnt! Men ibland behöver man ett litet avbrott i vardagen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *