Vi har snö så det räcker och blir över

2015_02_03

Tisdagstemasnö

Snön har tagit mycket av min tid och uppmärksamhet senaste tiden. Jag pratar om snö med folk jag träffar, läser om snö i tidningar och på sociala medier, skriver om snö och fotar snö. Det är spännande med extremväder men känner att jag fått nog av det här. Från och med nu gör jag ett tappert försök att ignorera snön. Ska bara visa de här bilderna först som jag tog i morse på vår gård för att dokumentera eländet:

2015_02_03_4

2015_02_03_3

2015_02_03_1

2015_02_03_2

21 reaktion på “Vi har snö så det räcker och blir över

 1. Mias Mix

  Ja det känns som om ni är lite insnöade ;) Nu håller jag tummarna för att ni inte får mer. Här får det gärna ligga kvar nu när det har kommit, istället för att snöa och slaska om vartannat.

 2. BP

  Dina bilder ger ordet insnöat en helt annan dimension. Å ärligt talat – sittandes framför skärmen – så är dina foton otroligt vackra. Men jag förstår dig att du tröttnat. Bara att skotta och gräva fram bilen måste ju ta en evighet. Som sagt, jag slutar genast gnälla över stockholmsvädret…

 3. Caroline

  Mycket snö hos er också ser ja. Till och med jag börjar på tycka att det nu får vara nog, vi har nu fått vinter och så kommer det förbli ett bra tag…

 4. Leena

  Oj, det var verkligen MYCKET snö! Härligt samtidigt som det blir mycket jobb också. Nu vet jag inte om du har grannar i närheten men hos oss blir det helt plötsligt en skön gemenskap när alla skottar, pratar, skottar och pratar … det tar mycket längre tid men är rätt mysigt.

 5. Fröken Christina

  Men vad snö. Jag ska inte klaga och är lite glad att jag inte behöver skotta där :). Jag gillar fotot med fönstret och snödjupet. Där kan man känna att det verkligen är mycket snö.

 6. cissi

  Lycka till med ”ignorerandet”……men det blir nog svårt.
  Kan också lägga till att jag omedelbart kommer att sluta gnälla över att vi har mycket snö! ;)
  Snöa inte in alldeles…….ha det gott!

 7. Beppan

  Ni har visst fått er beskärda del av det vita också.
  Här har det skottats tak idag. 1,5 meter på vissa håll.
  Vi har visst skottat tak ett par gånger de senaste 30 åren….

  Bär det av till Boden till helgen?
  Ser att det är stor karatetävling här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *