Vinn canvastavla – Fotoutmaning Helgbilden 2015-01-25

helgbilden_2015_01_25

Den här veckan sponsras Helgbilden av Printkungen. Vinsten som lottas ut bland deltagarna är en Canvastavla med valfritt motiv, i storleken 50×60 cm. Var med i utlottningen genom att:

1. Publicera ett inlägg på din blogg som innehåller din bild samt länk hit till Helgbilden. Du ska alltså inte länka till sponsoren.

2. Beskriv kort i kommentarsfältet vilket motiv du kommer att framkalla om du vinner! Kommentarerna är dolda tills tävlingen avslutas.

3. Länka sedan via inlinkz till ditt bidrag, klicka bara på den lilla blå knappen längst ner i detta inlägg och följ instruktionerna.

Tävlingsdelen avslutas tisdag den 27/1 kl. 20.00. Därefter dras en vinnare slumpmässigt och presenteras här på bloggen.

Utmaningen är öppen hela veckan och alla är välkomna att delta. Läs mer om Helgbilden här.

Printkungen är en portal som bidrar med inspiration, kunskap och tips till dig som funderar att omvandla dina egna foton till något exklusivt. Där kan du ta del av råd och tips samt få en djupare förståelse kring produkten och dess egenskaper. Kika gärna in och inspireras!

 

25 reaktion på “Vinn canvastavla – Fotoutmaning Helgbilden 2015-01-25

 1. Sophia

  Om jag vinner kommer jag att framkalla en bild på min minsta dotter när hon är 7 månader och håller i min gamla gosedjurskanin. Har en canvas på mig själv med den kaninen och min äldsta dotter som också håller i den kaninen, när vi är 7 månader, Men har inte blivit av än att jag framkallat den på min minsta än.

 2. Beppan

  Vilken höjdare det vore att vinna en canvastala i denstorleken!
  Har en favoritbild från Röst som jag länge tänkt göra en canvastavla av.
  Men det finns fler…..

  Härlig vinterbild du visar!

 3. kiki freese

  Efter våra resor har vi samlat på oss en mängd minnesvärda bilder, jag tänker speciellt på en vägen som ringlar sig bort mot horrisonten i den mäktiga nationalparken ”Death Valley”. Känslan när bilden mälades upp framför mig där i Detah Valley var överväldigande och lämnade ett stort avtryck inom mig – något jag hoppas en fin utskrift på en canvastavla kan hjälpa till att behålla.
  /Kiki

 4. Katarina

  Förra våren var jag i Barcelona och därifrån har jag roliga foton där jag skrattar och skuttar på stranden med solnedgången i ryggen. En sån bild vill jag ha på väggen, en påminnelse om att varmt väder kommer åter och med det mindre jobbig hosta.

 5. Mias Mix

  Den 1 mars flyttar dottern o hennes pojkvän i sin första egna bostad, en bostadsrätt. Hon har länge velat ha en tavla på sin döda farmor, så det skulle jag trycka upp och ge henne i inflyttningspresent om jag vann.

 6. Sara

  Om jag vann då skulle nog jag framkalla ett foto på mig och hela min släkt. Eftersom ett foto kan betyda så pass mycket så betyder just detta fotografiet väldigt mycket för mig. Ett sista minne som är kvar på vilka vi var och vilka vi är idag. // Sara

 7. Hanna

  Vacker vinterbild med det snötunga taket, känns riktigt krispigt.

  Kul med tävling. Om jag skulle vinna skulle jag framkalla ett av mina gatufoton. En tavla i svartvitt med en gatuscen som satt spår, som stannat kvar på näthinnan långt efter fototillfället :-)

 8. Freja

  Kul med tävling! Jag vet precis vilken bild jag vill ha! Vi ska göra en fotovägg för våra katter, och då vill jag förstora min vackra burmahona Freja, som inte lever längre men ändå är mig så kär. Det är hon som fått ge min blogg sitt namn1

 9. BP

  Du ville ju veta vilket motiv jag skulle välja för en tavla. Tror jag skulle satsa på min glasstrut (Europas högsta bostadshus) som jag visade upp på bloggen förra veckan.
  Kul att du ytterligare en gång har hittat en sponsor för din utmaning!

 10. Åke

  Hej Marit!

  Vad kul du ordnar :)
  Om jag nu skulle få komma 1:a i dragningen så önskar jag den första bilden (ABT_0126) men jag vill gärna sända den i orginalversion. Jag pixlar alltoíd ned mina bilder för webben.

  En fortsatt trevlig vecka // Åke

 11. Skogstrollet

  Denna vecka tävlar vi om en canvastavla med valfritt motiv.
  Skulle jag vinna så skulle motivet bli från mitt smultronställe, intill en av Laisälvens forsar.
  där vi har en liten stuga på en holme.

 12. Skogstrollet

  så fin bild, ser nästan ut som hemma.
  Tack, för att du påminde mig. Jag minns inte varför jag inte fullföljde mitt inlägg här. Men jag tror det berodde på att internet fungerade dåligt. Men nu är jag väl med, eller?

 13. Sofia

  Oj, jag tänkte öppet hela veckan och la till mig, men det är ju redan avslutat. Nå det var bara för att det var roligt att vara med, kanske måste göra det till en vana. Är ju en ny helg, nu :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *