Fotoutmaning Helgbilden 2014-11-16

helgbilden_2014_11_16

Var med i fotoutmaningen genom att publicera ett inlägg på din blogg som innehåller din bild samt länk hit till Helgbilden. Länka sedan via inlinkz till ditt bidrag, klicka bara på den lilla blå knappen längst ner i detta inlägg och följ instruktionerna.

Utmaningen är öppen hela veckan och alla är välkomna att delta. Läs mer om Helgbilden här…

Jag har tillbringat lördag- och söndageftermiddag med att titta när dotterns karateklubb haft träningsläger. Ett nöje att se alla duktiga tjejer och killar.

10 reaktion på “Fotoutmaning Helgbilden 2014-11-16

  1. Hanna

    Spännande med träningsläger, så nu är de riktigt duktiga efter en helg med ordentlig träning. En bra sport att kunna på alla sätt.

  2. Mias Mix

    Visst är det roligt att följa sina barn på deras idrottsäventyr. Förr var det 2-3 matcher varje helg, fotboll, innebandy, hockey. Kan sakna det nu när jag har stora barn. Njut medan du kan!

  3. Anni

    En typisk Marit-helg, alltså! Blir du inte sugen på att pröva själv, eller du kanske redan kan det där? Visst är det kul att se utvecklingen, hur de lär sig mer och mer och blir allt skickligare. Knappt att jag törs berätta om när jag var med på yngste sonens fotbollsträning och somnade raklång på gräsmattan …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *