Fotoutmaning Helgbilden 2014-08-14

helgbilden_2014_08_17_2

Var med i fotoutmaningen genom att publicera ett inlägg på din blogg som innehåller din bild samt länk hit till Helgbilden. Länka sedan via inlinkz till ditt bidrag, klicka bara på den lilla blå knappen längst ner i detta inlägg och följ instruktionerna.

Utmaningen är öppen hela veckan och alla är välkomna att delta. Läs mer om Helgbilden här…

9 reaktion på “Fotoutmaning Helgbilden 2014-08-14

 1. KajsaLisa

  Varför blir alltid slitna saker bättre på bild än det som är nytt.Snyggt.

  Hej, skickar med det här meddelandet ifall några undrar vart jag tagit vägen.
  Så här ligger det till, när jag kom hem från London förberedde jag ett inlägg till Marits helgbild.
  Plötsligt dök det upp en stor röd blaffa på skärmen och jag felrapporterade. Då stängde WordPress ned mig och anklagade mig för att sprida spam.
  Allt jag skrivit under flera år var bara borta, efter några riktigt arga mail fick jag dom tillslut att tillfälligt öppna upp bloggen igen.
  För 129 dollar flyttade dom hela rasket åt mig till en egen domän. Jag har inte länkat upp från min gamla blogg eftersom det här var en tillfällig lösning och den kommer att försvinna, men nu verkar dom glömt att dom skulle släcka ned den igen i Måndags ,så ligger den kvar i helgen lägger jag in en länk.
  Anledningen till att jag legat lågt på nätet är att förra veckan gick all tid åt att rädda min gamla blogg sen den här veckan har jag varit utslagen i en halsinfektion. Sen ville jag inte gå ut med något innan jag visste att det skulle fungera.
  Min nya blogg ligger på addressen kajsalisa.com ser exakt likadan ut, innehåller exakt samma material, sen blir det precis samma svammel och konstiga bilder som tidigare. Startar upp och börjar skriva där i helgen med fototriss och helgbild så folk hittar in där.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *