Fotoutmaning Helgbilden 2014-08-03

helgbilden_2014_08_03

Var med i fotoutmaningen genom att publicera ett inlägg på din blogg som innehåller din bild samt länk hit till Helgbilden. Länka sedan via inlinkz till ditt bidrag, klicka bara på den lilla blå knappen längst ner i detta inlägg och följ instruktionerna.

Utmaningen är öppen hela veckan och alla är välkomna att delta. Läs mer om Helgbilden här…

Min helgbild hör ihop med bilderna i föregående inlägg. Igår hittade jag en pojke i ett träd här på gården :)

9 reaktion på “Fotoutmaning Helgbilden 2014-08-03

  1. Anemonen

    Trädklättring var det bästa jag visste som barn. Ja hade till och med ett eget träd. Där satt jag och filosoferade i timmar. Ve och fasa när de sågade ner det till förmån för en fabrik. Inte kul alls minns det som igår. En finfin bild på gossen i trädet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *