Fotoutmaning Helgbilden 20 april 2014

helgbilden_2014_04_20

 

Var med i fotoutmaningen genom att publicera ett inlägg på din blogg som innehåller din bild samt länk hit till Helgbilden. Länka sedan via inlinkz till ditt bidrag, klicka bara på den lilla blå knappen längst ner i detta inlägg och följ instruktionerna.

Utmaningen är öppen hela veckan och alla är välkomna att delta. Läs mer om Helgbilden här…

15 reaktion på “Fotoutmaning Helgbilden 20 april 2014

 1. Freja

  Så härligt mycket snö ni har, en riktigt fin vårvinter ser det ut som! Den blev jag lurad på i år, ganska besviken…

 2. Hanna

  Mycket vacker bild, men det är dock svårt för en annan att förstå det när man svettats runt i 15 graders värme i dag :-)

 3. Anni

  Jag vet ju att vårvintern är den bästa årstiden i norra delarna av landet, men precis som de andra säger (utom besvikna Freja då) så har vi haft rena sommarvärmen i söder och då är det svårt att ens tänka sig all den där snön. Solen tror jag har räckt till oss alla!

 4. Skogstrollet

  Är det en firre i handen, tro? Skoterföret är nog borta men på isarna går det ännu bra att färdas, både med skidor, skoter och med apostlahästarna. Härligt väder är det och det ska det visst fortsätta vara den närmaste tiden. Skönt!

 5. Anitas Malta

  Så vackert och vilken otrolig kontrast. Tror jag sagt det tidigare men visst skulle det var fantastiskt att kunna byta, om än bara för en dag eller två…

 6. llh

  Nu när jag har snön på tryggt avstånd vågar jag säga att din bild gör snölandskapet väldigt vackert. Det ser inte ens kallt ut!

 7. Erik Semlan

  Tänk så olika vädret kan vara i olika delar av vårt avlånga land! :-)
  Verkar vara mycket snö kvar där uppe, är det Arjeplog?
  Här har vi haft rena sommarvärmen. Rosa blommor i Kungsträdgården.
  Ha en fin vecka, se upp för vårfloden!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *